Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Etablering av nytt utegym i Mönsterås

Etablering av nytt utegym i Mönsterås

Förslag utegym Mönsterås elljusspår

Under vecka 23 kommer arbetsfordon att röra sig på Mönsterås elljusspår för att montera ett nytt utegym. Vi ber alla som rör sig i spåret att iaktta försiktighet när de närmar sig arbetsfordon och söka ögonkontakt innan ni passerar.

Utegymmet kommer att monteras vid delningen av elljusspåret, cirka 600 meter in från elljusspårets start vid kolonilotterna, Högemålavägen. Utegymmet kommer att vara i träkonstruktion likt övriga utegym som står vid våra andra motionsspår i kommunens tätorter. 
Obs, bilden är ett exempel på ungefärlig placering och utbud.

Samtidigt som vi monterar utegymmet kommer den gamla "omklädningskuren" att rivas för att ersättas med ett bänkbord med tak. Den gamla kuren tas bort på grund av ålder samt för att öka tryggheten i spåret.
Längsmed spåret kommer även samtliga gamla bänkar bytas ut mot nya, där sittdelen kommer att vara i ek-trä. Och på utvalda platser längs spåret kommer vi att bättra på med lite mer grus.

Klippning av spåret sker innan/efter midsommar. 

Vid elljusspårets start sitter numera en papperskorg som töms varje vecka. Vi ber alla som rör sig i spåret att slänga skräp/hundpåsar vid denna plats för allas trivsel. Hjälp oss hålla Sverige rent!

Mer information om våra utegym och tips på övningar hittar ni här. 

Publicerad 2020-05-29
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier