Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Det goda värdskapet

Det goda värdskapet

Jan Gunnarsson, Värdskapet, med kikare

Din blick på världen. Jan Gunnarsson visar.

I Svenskt Näringslivs ranking av det lokala företagsklimatet hamnade Mönsterås kommun på plats 60 av Sveriges 290 kommuner. Med denna placering ligger kommunen bäst till i Kalmar län. Ambitionen för Mönsterås kommun är dock att hela tiden bli bättre och tillhandahålla bästa tänkbara service och bemötande som ett led i arbetet för kommunens tillväxt.

I samarbete med Svenskt Näringsliv arrangerade Mönsterås kommun en utbildnings- och seminariedag för förtroendevalda och medarbetare för att få inspiration och information om olika faktorer för att vässa kundbemötandet i det dagliga arbetet.

Christina Fosnes, regionchef Svenskt Näringliv

Christina Fosnes, regionchef Svenskt Näringliv

Christina Fosnes, regionchef för Svenskt Näringsliv, inledde seminariedagen och gick igenom den senaste undersökningen som gjorts bland företagen om service och bemötande. I enkäten ingår också en del där kommunernas förtroendevalda har fått samma frågor som företagen om sin uppfattning om kommunens service. I de fall där företagens och politikernas uppfattning överensstämde kunde man se att kommunen fick bättre betyg i undersökningen.

Därefter föreläste Jan Gunnarsson om Vad är ett bra kundbemötande?–Det goda Värdskapet. Jan Gunnarsson, föreläsare och ägare av företaget Värdskapet AB, beskrev kundbemötande ur ett flertal perspektiv. Hans exempel från många olika situationer och arbetsmiljöer var lätta att känna igen sig i och ta till sig. Ett bra bemötande, god service och samverkan mellan människor, bygger alla på förhållningssättet i en människa eller verksamhet.

Jan Gunnarsson, Värdskapet

Jan Gunnarsson med öppna ögon

Förutom den utvecklingsdag som anordnades på tisdagen för kommunfolk så hade Jan Gunnarsson en uppskattad föreläsning på måndagskvällen inför ett 70-tal företagare från kommunen om Det Goda Värdskapet.

Publicerad 2012-09-05
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier