Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Ceremoni för tre nya förstelärare

Ceremoni för tre nya förstelärare

Grattis till de nya förstelärarna Annsofi Sjöberg, Parkskolan, Ingela Holm, Ljungnässkolan och Eva Söderberg, Krungårdsskolan!

Jaqueline Doohan, ordförande i Barn- och utbildningsnämnden, höll tal till lärarna och berättade om det viktiga uppdrag lärarna har på sina skolor. Skolchef Magnus Sjöstedt berättade om de utvecklingsområden de utsedda förstelärarna tagit upp i sina ansökningar. Därefter fick lärarna sitt meriteringsbevis och en blombukett. Ceremonin avslutades med en gemensam lunch.

Vilket uppdrag har en förstelärare? Försteläraren undervisar fortfarande i sina ämnen, men kombinerar detta med olika utvecklingsuppdrag. Vad uppdragen innebär kan vara olika från skola till skola eller lärare till lärare, men ligger naturligtvis i linje med skolans behov och utveckling. Ofta handlar det om att exempelvis coacha andra lärare, starta pedagogiska samtal eller leda projekt som kan förbättra undervisningen.

Publicerad 2018-10-30
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier