Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Bomässan blev en succé med publikrekord

Bomässan blev en succé med publikrekord

Bomässan 2019

Bomässan 2019

Den 31 augusti var flera företag med och gjorde Bomässan möjlig. Årets mässa blev en succé med publikrekord och Multihallen var full av engagerade medborgare och lokala företag. Mönsterås kommun tyckte det var väldigt trevligt att så många ville medverka, vi vill därför rikta ett stort tack till alla som var med och engagerade sig.

Bomässan 2019 invigdes av musikkåren som marscherade med sin musik genom köpingen ner till mässområdet. Strax därefter invigdes mässan och besökarna strömmade in. Vi fick höra två intressanta föreläsningar av Linda Schilén, trädgårdsexpert från TV4 Nyhetsmorgon. Vår speaker Thomas Björklund anordnade därefter en frågestund med utställarna. Efter detta moment fick kommunens plan- och byggkontor presentera vilka planer som är aktuella inom kommunen just nu.

Löpande under hela mässan hölls olika aktiviteter så som tävlingar, tipspromenad och olika aktiviteter för barn. I anslutning till mässområdet så delade även Teknisk service ut gratis sättlökar från vårens planteringar runt om i kommunen.

Avslutningsvis så lottades priserna från de olika tävlingarna ut. Bland dessa priser fanns bland annat en elcykel och en blomsterurna.

Vi på kommunen fick väldigt god respons av besökarna och det var många som var intresserade av vad de olika förvaltningarna hade att berätta om sitt arbete. Enkätsvar från utställarna har visat på ett gott intryck även här och företagen fick möjlighet till flera spännande samtal med potentiella kunder.

Det är väldigt roligt att årets mässa blev så lyckad, vi hoppas att ni redan nu ser fram emot nästa års mässa!

Publicerad 2019-10-03
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier