Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Belysning och broar lagade i Blomstermåla friluftsområde

Belysning och broar lagade i Blomstermåla friluftsområde

Belysning vid elljusspåret i Blomstermåla

Uppdaterad 20151001
34 belysningsarmaturer gick sönder i ett åsknedslag i Blomstermåla elljusspår. Reparationerna påbörjades den 14 september och nu fungerar alla lampor igen. De nya belysningsarmaturerna är kompletterade med åskskydd.

De saboterade broarna vid motionsspåren (de mindre stigarna utanför elljusspåret) i Blomstermåla friluftsområde är åter igen på plats. Och de kommer att restaureras tillsammans med de lokala föreningarna. Ledmarkeringarna är också återställda.

All skadegörelse på kommunens mark och fastigheter polisanmäls. Så även i detta fall. Upplysningar och information tas tacksamt emot av fritidskontoret.

 

Publicerad 20150914
Ett större antal belysningsarmaturer har gått sönder i Blomstermåla elljusspår. Leverantören och Ålem Energi AB arbetar med att reparera dessa armaturer så snabbt som möjligt. Uppskattad tid till alla armaturer fungerar igen är runt 14-18 arbetsdagar.

Större delar av spåret kommer tyvärr vara mörkt så om möjligt besök något av våra andra spår vid våra tätorter. Vi uppdaterar denna nyhet när arbetet är klart.

Läs mer om kommunens elljusspår och motionsspår

Publicerad 2015-10-01
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier