Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Nyheter » Äldreomsorgen blir allt bättre i kommunen

Äldreomsorgen blir allt bättre i kommunen

Socialstyrelsen jämför äldreomsorg och hemsjukvård i Sverige varje år, vissa undersökningar riktar sig till ansvariga inom verksamheterna och andra till brukarna.

I denna undersökning är brukarna de äldre på boende eller med hemtjänst i Mönsterås kommun.

Värden har ökat flera år i rad

Sedan flera år tillbaka har äldreomsorgen i kommunen ökat sina värden på brukarundersökningarna. Hemtjänsten ökar i nästan alla värden medan särskilt boende går lite tillbaka på en del av värdena. Det finns även en del marginella förändringar från föregående år för både hemtjänsten och särskilt boende.

De värden som särskilt boende får sämre resultat i kan ställas i relation till bristen på lägenheter, underhållet av vissa fastigheter och upplevelsen att maten har blivit sämre.

Brukarundersökningen visar att brukarna totalt upplever att personalen har ett väldigt bra bemötande samtidigt som den visar att kvaliteten på maten sjunker för andra året i rad.

Läs en sammanfattning av resultatet från brukarundersökningen här nedanför. I presentationen visas bättre värden än förra året med grön text, samma värden med svart text och sämre värden med röd text.

Publicerad 2018-11-21
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier