Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Miljö & hälsa » Djur & Natur » Gäddans dag » Gäddans dag 2013

Gäddans dag 2013

Gäddans dag 2013 hölls söndagen den 14 april. Efter en ovanligt segdragen vinter släppte isen sitt grepp om våtmarken precis i tid och vi fick en riktigt fin dag i Kronobäck. Antalet besökare blev fler än förväntat, ca 500, vilket känns väldigt roligt! Av de utvärderingar som vi fick in drar vi dessutom slutsatsen att de allra flesta hade väldigt trevligt, blöta fötter till trots.

Gäddans dag

 

Ett stort tack till till alla som hjälpt oss med arrangemanget 2013:

Linnéuniversitetet, Sveriges sportfiske- och fiskevårdsförbund, Åke Nilsson, Bätteropps hästsällskap, Oskarhamnsbygdens fågelklubb, Håkan Fransson, Leaderområde Kustlandet, Mönsterås event och nöje. Ett stort tack även till alla besökare som gjorde dagen precis så lyckad som vi hoppats!

 

Rätt svar och vinnare i vår tipspromenad "Gäddtipset"

Vuxentävlingen vanns av Magnus Johansson, Bergkvara. Magnus hade alla rätt och gissade på 722 gäddor i utslagsfrågan. Vi gratulerar Magnus till segern som innebär att han får en heldags guidning med en av våra föreläsare på Gäddans dag, Håkan Fransson.

Barntävlingen för barn under 12 år vanns av Jennifer Blomqvist, Mönsterås. Jennifer hade alla rätt och gissade på 622 gäddor i utslagsfrågan. Vi gratulerar Jennifer till segern och den storgädda som snart kommer på posten!

Alla barn som deltog i tipspromenaden fick en mjukisgädda med sig hem. Tyvärr räckte inte de gäddor vi köpt in till alla barn, men håll ut! - Fler gäddor är beställda och kommer på posten till alla barn inom kort.

Alla rätta svar i tipspromenaden hittar du här >>

 

Länkar att titta närmare på inför Gäddans dag: 

 

Ni kan även hitta till denna sida via adressen www.gäddansdag.se

 

FOG logga

Gäddans dag 2013 finansierades av Mönsterås kommun och Fiskeområde Kustlandet.

Senast kontrollerad: 2014-03-14.
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier