Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Fritid

Fritid

Mönsterås kommun erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för alla åldrar. Fritidsaktiviteter är viktiga för invånarna och främjar en god hälsa och är viktiga komplement i vardagen till arbetet och skolan.

Den vackra naturen skapar unika möjligheter till friluftsliv. Samtidigt erbjuder föreningar och studieförbund olika fritidsaktiviteter.

Närheten till naturen i Mönsterås kommun är ett eldorado för sportaktiviteter i alla dess former som till exempel golf, segling, båtliv och ridning. Här finns också gott om motionsspår, cykelleder och vandringsleder.

Mönsterås kommun har ett rikt och fungerande föreningsliv - cirka 150 föreningar med en mängd fritidsaktiviteter för olika intresseinriktningar. Särskilt prioriterar kommunen föreningar med verksamhet för och med barn och ungdom.

Till följd av spridningen av coronaviruset anpassar vi våra verksamheter inom föreningslivet och för fritidsaktiviteter.

Senast kontrollerad: 2020-11-24.
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
Besöksadress: Kvarngatan 2, Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier