Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Fritid

Fritid

Ursäkta röran, vi bygger om!

Just nu uppdaterar vi en stor del av vår webb för att förbättra läsbarhet och tillgänglighet. Det kan påverka funktionaliteten och under tiden vi arbetar med detta. Hittar du inte sidan du letar efter genom menyn, använd webbplatsens sökfunktion.

Fritidsaktiviteter i Mönsterås

Mönsterås kommun erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter för alla åldrar. Fritidsaktiviteter är viktiga för invånarna och främjar en god hälsa och är viktiga komplement i vardagen till arbetet och skolan. Den vackra naturen skapar unika möjligheter till friluftsliv. Samtidigt erbjuder föreningar och studieförbund olika fritidsaktiviteter.

Närheten till naturen i Mönsterås kommun är ett eldorado för sportaktiviteter i alla dess former som till exempel golf, segling, båtliv och ridning. Här finns också gott om motionsspår, cykelleder och vandringsleder.

Mönsterås kommun har ett rikt och fungerande föreningsliv - cirka 150 föreningar med en mängd fritidsaktiviteter för olika intresseinriktningar. Särskilt prioriterar kommunen föreningar med verksamhet för och med barn och ungdom.

På fritidskontoret kan du få hjälp med frågor som rör föreningsverksamheten i Mönsterås kommun.

Fritidskontoret arbetar bland annat med föreningsbidrag mot idrotts- och hobbyföreningar, utvecklingsfrågor, utredningar och förenings- och organisationskontakter, och kan vara ett bollplank i den dagliga föreningsverksamheten.

Fritidskontoret sköter kommunens idrottsplatser, Mönsteråsleden, motions- och friluftscentraler och spolar is. Fritidskontoret har också hand om verksamhet och bokningar i kommunens sport- och gymnastikhallar under vardagskvällar och helger.

Hall- och planbokningar:
Telefon: 0499-140 00 (Vattenpalatsets växel, tryck 1 för att komma till receptionen)
E-post: Hallbokningen

Senast kontrollerad: 2020-02-02.
 
Snabbval
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00

Om cookies    Om dataskyddsförordningen     Om webbplatsen    Sociala medier