Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Näringsliv » Nätverk

Nätverk

Genom samverkan i nätverk kan företagen och kommunen skapa tillväxt. Nätverk och att träffa andra företagare på olika mötesplatser är en tydlig framgångsfaktor för att få nya affärer, kontakter och kompetens. Står du inför nya utmaningar, t ex starta företag, expansion eller generationsskifte i företaget? Söker du kontakter med andra företag inom din bransch eller en ny bransch? Det finns ett stort antal nätverk att tillgå för företag. Mönsterås kommun arbetar med att främja och skapa starka, bestående nätverk. Ta gärna kontakt med de olika nätverken och se vad som passar dig.

Senast kontrollerad: 2015-10-13.

IOC - Industrins OstkustCentrum AB

IOC - Industrins OstkustCentrum AB är ett profilerat företagsnätverk inom tillverkningssektorn och dess närliggande sektorer. Samverkan mellan medlemsföretagen avseende kompetensutveckling, kompetensförsörjning och företagsstöd.

Mönsterås IT-nätverk

Syftet med nätverket är att bistå kommunen med idéer och kontakter för att skapa ytterligare arbetstillfällen inom IT och andra kvalificerade tjänstebranscher.

Näringslivsråd

Näringslivsrådet har funnits sedan 1995 och är ett samverkansforum mellan den kommunala organisationen och det privata näringslivet.

 
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00 Fax: 0499-179 00

Om cookies    Om webbplatsen    Sociala medier