Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Kommuninformation

Kommuninformation

Mönsterås är en kustkommun med skärgård. Alsterån och Emån går igenom kommunen vilket skapar speciellt goda naturmiljöer. Detta försöker vi tillvarata i den kommunala planeringen.

Mönsterås kommun har för närvarande 13 400 invånare. Här finns fem tätorter: Mönsterås Blomstermåla, Ålem, Timmernabben och Fliseryd.

Kommunal service

I menyn till vänster hittar du information om den service vi kan ge invånare och besökare. Du hittar bland annat information om borgerlig vigsel, budget- och skuldrådgivning, räddningstjänsten och hur kommunen arbetar med frågor som integration, folkhälsa och krisberedskap.

Jobba hos oss

I Mönsterås kommun arbetar över 1400 personer. Det gör oss till den största arbetsgivaren i kommunen. Vi behöver ständigt rekrytera utbildad och engagerad personal för att fortsätta utveckla verksamheten och vår service.

Se aktuella lediga jobb

Bläddra i vår kommunbroschyr

Klicka dig gärna igenom vår kommunbroschyr här nedanför så får du en bra och snabb överblick av vad Mönsterås kommun har att erbjuda!

 

Senast kontrollerad: 2018-02-19.
 
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00 Fax: 0499-179 00

Om cookies    Om webbplatsen    Sociala medier