Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Fritid » Idrottsanläggningar » Sporthallar

Sporthallar

Sporthallarna är viktiga anläggningar för ungdomsidrotten i Mönsterås kommun. Här tränar och spelar fler än 200 ungdomar och ledare varje kväll sin idrott. Hallarna används också vid arrangemang, cuper, utställningar, med mera där stora utrymmen behövs. Samtliga sporthallar uthyres till föreningar, organisationer samt, i mån av lediga tider, till privatpersoner och företag.

Boka tid i våra hallar!

Hallarna är öppna från första veckan i september till sista veckan i april och delas upp i höst- och vårtermin. Vissa gymnastikhallar håller öppet under sommarhalvåret. Hallarna är stängda vid jul-, nyår- och påskhelgerna. För exakta datum se webbokningen eller kontakta fritidskontoret.

Du kan enkelt boka tid i någon av våra hallar från och med slutet av augusti via vår webbokning. I bokningssystemet ser du vilka tider som är lediga och gör en bokningsförfrågan. Notera att alla förfrågningar på bokningar gäller först när du fått en bekräftelse åter från fritidskontoret. Därför är det extra viktigt att du fyller i alla uppgifter som efterfrågas.

Du kan även boka via Vattenpalatsets telefonväxel 0499-14000 (tryck 1 och be att bli kopplad till hallbokningen). Eller genom fritidskontoret

Läs våra ordningsregler och bokningsregler här.

Öppettider sporthallar (fullplansmått) 

Kan i mån av tid bokas

Måndag - torsdag

17.00 - 22.00

Fredag

17.00 - 20.00

Lördag

10.00 - 16.00

Söndag

10.00 - 20.00

Öppettider gymnastikhallar (mindre hallar)

Kan i mån av tid bokas

Vardag

17.00 - 22.00

Söndag och helgdag

08.00 - 22.00

Taxor och avgifter för sporthallar

Under vår- och hösttermin gäller säsongspriser för hyra av sporthallar. Vissa gymnastikhallar håller öppet under sommarhalvåret, och då gäller endast timpriser.

Se taxor och avgifter för sporthallar

Taxorna och avgifterna höjs årligen med 2%. Fakturan skickas ut efter varje termins slut.

Senast kontrollerad: 2017-06-22.

Hyra idrottshall under sommaren och stängda lovtider?

De föreningar som spelar på helplansmått (ex. handboll, innebandy och basket) har möjlighet att hyra Parkhallarna (A-hall för handboll och B-hall för innebandy och basket) samt sporthallen i Fliseryd. Duscharna är ej tillåtna att använda på grund av risk för att utlösa brandlarm.

Övriga föreningar och privatpersoner kan hyra följande gymnastikhallar: Ljungnäshallen i Mönsterås och Tillingehallen i Timmernabben

Hallarna hyrs bara ut vid förfrågan, webschemat kommer inte att vara öppet och ordinarie ordningsregler gäller med tilläggsregler enligt nedan.

 
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00 Fax: 0499-179 00

Om cookies    Om webbplatsen    Sociala medier