Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Fritid

Fritidsaktiviteter i Mönsterås

Mönsterås kommun erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter för alla åldrar. Fritidsaktiviteter är viktiga för invånarna och främjar en god hälsa och är viktiga komplement i vardagen till arbetet och skolan. Den vackra naturen skapar unika möjligheter till friluftsliv. Samtidigt erbjuder föreningar och studieförbund olika fritidsaktiviteter.

Närheten till naturen i Mönsterås kommun är ett eldorado för sportaktiviteter i alla dess former som till exempel golf, segling, båtliv och ridning. Här finns också gott om motionsspår, cykelleder och vandringsleder.

Mönsterås kommun har ett rikt och fungerande föreningsliv - cirka 150 föreningar med en mängd fritidsaktiviteter för olika intresseinriktningar. Särskilt prioriterar kommunen föreningar med verksamhet för och med barn och ungdom.

Aktuellt från fritidskontoret och föreningsnämnden

För att läsa vad som händer just nu i Mönsterås kommuns fritid, vänligen läs mer under fliken Aktuellt. Vi har även en öppen Facebooksida som ni kan läsa på oavsett om ni har konto på Facebook eller inte: facebook.com/monsteraskommun (öppnas i nytt fönster). 

Senast kontrollerad: 2017-09-06.
 
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00 Fax: 0499-179 00

Om cookies    Om webbplatsen    Sociala medier