Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Förvaltning » Kommunledningskontoret » Personalavdelningen » Heroma Självservice

Förenklad åtkomst till Heroma Självservice

Medarbetare som tidigare var tvungna att använda SecuRemote-sticka (usb-pinne) eller Thinlink-inloggning för att använda Heroma-Självservice ska idag istället använda kommunens nya inloggningsportal på adressen www.monsteras.se/formedarbetare och länken Självservice (Heroma).

Hur man loggar in kan studeras i följande guide: http://monsteras.guider.nu/23.guide.

Bakgrund

IT-avdelningen har sedan en tid infört ett nytt sätt att nå Heroma-Självservice för de som inte är anslutna till kommunens interna nät. Det görs med vår inloggningsportal på Mönsterås hemsida som nås på adressen www.monsteras.se/formedarbetare.

Vi har möjliggjort detta eftersom vi så snart som möjligt vill bli av med beroendet av SecuRemote-sticka (usb-pinne) eller Thinlink-inloggning. Bakgrunden är att administrationen av SecuRemote stickor är omfattande och att Thinlink är ett gammalt system som vi vill stänga ned så fort som möjligt.

Det som behövs för att nå Heroma-Självservice via inloggningsportalen är att man har fått sitt användarnamn och lösenord till "För medarbetare" (AD-konto) som distribuerades ut under juni-augusti. Saknas AD-konto beställs ett sådant via helpdesk.

De medarbetare som har en arbetsdator ansluten till kommunens interna nät och kan nå dessa interna system utan SecuRemote-sticka eller Thinlink-inloggning ska INTE använda denna väg in till de interna systemen. Då ska länken till Heroma-Självservice som finns på intranätet användas.

Orsaken till att en del medarbetare behöver använda inloggningsportalen och andra inte, har att göra med att kommunens nät inte är fullt utbyggt på alla platser.

Medarbetare som inte längre behöver (ex: slutar, byter arbetsplats) SecuRemote-stickor eller Thinlink-inloggningar för sitt arbete ska meddela IT-avdelningens helpdesk detta.

Uppstår problem av något slag ska ni kontakta helpdesk. En del problem kan avhjälpas genom att prova med en annan webbläsare (mer information om detta kommer inom kort).

Med vänlig hälsning
IT-avdelningen

Senast kontrollerad: 2015-09-16.
 
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00 Fax: 0499-179 00

Om cookies    Om webbplatsen    Sociala medier