Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype

Legopacken

LegoPackens verksamhet finns i lokaler på Kuggås, i delar av arbetsmarknadsenheten Hjulets lokaler.

LegoPackens huvudsakliga arbetsuppgifter att etikettera påsar, packa olika material i påsarna, svetsa dem, paketera dem i kartonger och stapla dem i pallar. Packjobben kan vara allt ifrån små delar till stora tunga saker. LegoPackens huvudleverantör av packjobb kommer från Bufab i Värnamo men vi samarbetar även med andra leverantörer som till exempel Bufab i Danmark. LegoPacken har en godsavdelning där hämtning och lämning av gods sker på torsdagar då lastbilen kommer. Vi har också samarbeten med ett antal mindre företag på orten som vi utför arbeten åt.

Ett annat arbete som utförs på LegoPacken är att göra visitkort på beställning. De flesta visitkort som görs idag går till Socialförvaltningen. 

På LegoPacken sammanställs och trycks även tidningen Måsen Nytt som utkommer fyra gånger per år. Alla personer som har daglig verksamhet kan skicka in material till tidningen via mail.

 

Väntar på montering

Väntar på montering

Gods

Gods

Truck med last

Truck med last

Fika rum

Fika rum

Senast kontrollerad: 2016-10-19.
 
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00 Fax: 0499-179 00

Om cookies    Om webbplatsen    Sociala medier