Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Fritid » Föreningsservice

Föreningsservice

Här kan du läsa om hur du bildar förening, vilka bidragsregler det finns i Mönsterås kommun samt information om föreningspolicy och hur ni arbetar fram en sådan.

Förening.se

Ett tips om ni vill läsa mer om föreningsliv och hur man startar och utvecklar sin förening hittar du på forening.se, som är en informationssida om hela föreningslivet i Sverige.

Sport på flera språk
Sport på flera språk? Sport in other languages?

Shgip, Bosanski, English, Soomaali, Espanol, Svenska, Arabiska, Kurdiska (Sorani), Persiska

Klicka här för att läsa Riksidrottsförbundets tidskrift

Föreningslots

Mönsterås kommun erbjuder föreningar hjälp med att nå ut till nya medlemmar och intresserade genom vår föreningslots. Föreningslotsen riktar sig främst till barn och ungdomar som är bosatta i kommunen och föreslår fritids- och hobbyverksamhet efter individens intressen.

Kontakta vår föreningslots, Linn Franzén, på tel 0499-174 67 eller skicka e-post.

Bajamajor

Behöver er förening låna en portabel toalett inför arrangemang eller liknande, vänligen kontakta fritidskontoret för ett kortvarigt lån. Vi kan ej låna ut dessa under längre tid än en vecka.

Flyttbar scen

Flyttbar scen

Mönsterås kommun har genom ett avtal fått möjlighet att stödja lokala ideella arrangörer och föreningar som är i behov av scen. Scenen ägs av Reklam & Display AB och den har en bredd om sju meter och ett djup på sex meter vilket ger en total scenyta om 42 kvadratmeter.  

Hjärtstartare

Samtliga sporthallar (ej gymnastikhallarna) i Mönsterås kommun är utrustade med hjärtstartare. För föreningar som behöver en hjärtstartare vid enstaka större arrangemang finns en hjärtstartare att låna via fritidskontoret. Ni behöver bara påvisa att ni har utbildad sjukvårdspersonal på plats vid arrangemanget eller uppvisa utbildningsintyg för D-HLR.  

Bollradar

Fritidskontoret har en bollradar till utlåning, som mäter hastigheten på bollar som skjuts i nät. Radarn placeras i målet. Perfekt vid läger, arrangemang, tävlingar eller vid speciella matcher.

Senast kontrollerad: 2017-05-16.
 
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00 Fax: 0499-179 00

Om cookies    Om webbplatsen    Sociala medier