Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Mönsterås kommun » Fritid » Aktuellt » Volleyboll på alla språk

Volleyboll på alla språk

Personer spelar volleyboll i gymnastiksal

Två gånger i veckan träffas närmare ett 40-tal ungdomar för att spela volleyboll i Blomstermåla och Mönsterås sporthallar. Ungdomarna deltar i projektet "Volleyboll på alla språk" som startades hösten 2014 på Helgesbos asylboende.

Gruppbild på personer som deltar i träningen Volleyboll på alla språk.

Hösten 2014 startades projektet "Volleyboll på alla språk" på Helgesbos asylboende där det fanns flera volleybollspelare bland de boende. Projektet har sedan dess utvecklats med spelare från Helgesbo, föreningen SKUF (Stranda frikyrkoförsamlings ungdomsförening) och ensamkommande. Vid de två träningstillfällen som hålls i veckan kommer närmare 40-tal ungdomar för att spela i sporthallen i Blomstermåla och i Mönsterås.

Genom bidrag för integrationsaktiviteter kan föreningen satsa vidare och bredda verksamheten under hösten 2016. Kommunstyrelsens arbetsutskott beslutade i maj om att bevilja SKUFs ansökan med 15 000 kr till bollkorgar och bollar att använda i volleybollverksamheten.

Ansökningar om ersättning för integrationsaktiviteter kan göras löpande under året till Mönsterås kommuns kansliavdelning. Använd blanketten nedan eller sök efter blanketten i blankettarkivet.

Senast kontrollerad: 2016-06-27.
 
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00 Fax: 0499-179 00

Om cookies    Om webbplatsen    Sociala medier