Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype

Inbjudan till föreningsmöte om bidrag och inkludering

2018-02-15
Utmärkt Förening

Torsdagen den 1 mars klockan 18:30, i Mönsterås kommunhus, bjuds samtliga föreningar i Mönsterås Kommun in till ett möte där kommunen, Länsstyrelsen och Smålandsidrotten presenterar vilka bidrag som kan sökas mot integration och inkludering.

 

Anmälan krävs.

 

Kokningsrekommendation, Pataholm med omnejd

2018-02-15
Vatten i glas

Den vattenläcka som upptäcktes under torsdagsförmiddagen är lagad och vattnet åter. Störningar i vattendistributionen kan förekomma, såsom luft och brunt vatten.

 

 

Kokningsrekommendation införd

Kommunen rekommenderar att vattnet ska kokas innan användning i matlagning eller för att dricka. Detta gäller boende i Pataholm, Patamalm, Korpemåla, Njutemåla, Flinsmåla med omnejd. Vattenprover tas under fredagen för att säkerställa att vattnet uppfyller kraven på dricksvattenkvalitet. Kokningsrekommendationen gäller tillsvidare.

 

Första spadtaget för nya cykelvägen mellan Mönsterås och Timmernabben

2018-02-14
Första spadtaget för nya cykelvägen

I förmiddags, den 16 februari, togs det första spadtaget för nya cykelvägen mellan Mönsterås och Timmernabben. Kommunalrådet Anders Johansson höll tal och tog även det första spadtaget med hjälp av en grävmaskin.

 

Kommunen har i flera år arbetat för att en gång- och cykelväg som knyter samman de två tätorterna ska bli verklighet. I samband med bygget kommer Mönsterås kommun att lägga ner ledningar för vatten och avlopp, bredband och el.

 
 
Snabbval
 
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskarta[3] Sökfunktion[4] Kontakta oss[7] Till sidans innehåll[S]

Besöksadress: Mönsterås kommun, Kvarngatan 2, 383 22 Mönsterås
Postadress: [Förvaltning/avdelning] Mönsterås kommun, Box 54, 383 22 Mönsterås
E-post: kommun@monsteras.se Telefon: 0499-170 00 Fax: 0499-179 00

Om cookies    Om webbplatsen    Sociala medier